684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “El Buen PATRÓN”

Cinema a la Nau “El Buen PATRÓN”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

21/10/2022

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Espanya · 2021. Comèdia · Drama. 120 min. No recomanada a menors de 12 anys.

Direcció: Fernando León de Aranoa. Intèrprets: Javier Bardem, Manolo Solo, Almudena Amor, Óscar de la Fuente, Sonia Almarcha, Fernando Albizu, Tarik Rmili, Rafa Castejón, Celso Bugallo, Yaël Belicha.

 

La pel·lícula te un bon guió que es mou entre la comèdia i el drama social per convertir-se en una història entretinguda sense perdre de vista la crua realitat del mon laboral.

El director del film barreja de manera intel·ligent vàries històries que giren al voltant del patró de la empresa com: la precarietat laboral, la manca d’escrúpols, la ambició, les falses aparences i sobretot la manipulació.

El patró, en l’ànim d’obtenir el premi empresarial comença amb intenció conciliadora però no dubta en creuar totes les línies vermelles imaginables que esdevenen en conductes poc recomanables i sens dubte amorals,  al veure com les situacions es compliquen fins a arribar a alterar tota la fàbrica.
Al final, el descontrol per ell originat, se li gira en contra i ha de pagar el peatge convertint-se en esclau dels seus propis desitjos.

La comèdia irònica que ha guanyat 6 premis Goya i també ens farà riure, es presenta com una sàtira de les misèries del mon laboral actual i espero també es guanyi els vostres aplaudiments

Entrada lliure. Aforament limitat.

Organitzen: Valldoreix Espais Naturals (VEN)  i EMD de Valldoreix

 

 

 

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad