684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Activitats

Mensualment, organitzem, col·laborant amb Cultura de l’EMD, un repertori de diverses activitats com són:

CONFERÈNCIES, CONCERTS O RECITALS. Tenen lloc amb una freqüència mensual, i es tracta un ampli ventall de temes per satisfer interessos ben diversos.
L’Arcadi Oliveras, el Lluis Permanyer, la Núria Terribas, la Carolina Camanyes són alguns dels ponents que han liderat les nostres conferències.

FÒRUM VISUAL. Mensualment es projecta una pel·lícula prèviament escollida per la Comissió de Cinema del VEN. Ja portem més de 100 projeccions.

A més, es fan moltes altres activitats pels socis amb diferents freqüències:

activitats-ven
activitats-ven

LES CAMINADES DEL VEN. Es fan setmanalment. El seu objectiu, a més del merament esportiu, és donar a conèixer el patrimoni natural i paisatgístic de Catalunya. Actualment tenim dues Seccions, que permeten dur a terme caminades amb diferents graus de dificultat. Hem recorregut més de 5000 km en aprox. 300 sortides. Recordem les estades a Prades, Maçanet de Cabrenys, Molló, Serra de Guara, Congost de Mont-Rebei i pujades als cims del Canigó, Puigmal i Carlit entre d’altres.

LES SORTIDES CULTURALS DEL VEN. Es fan dos cops a l’any (primavera i tardor) i en elles es van a visitar llocs d’especial interès cultural. El Cercle del Liceu, el Tren dels Llacs, el Museu de les Cultures del Món, La Muntanya de Sal i el castell de Cardona, el Museu Maricel i Cau Ferrat de Sitges i l’Hospital de Sant Pau , son una mostra de les diferents percepcions i sensibilitats alhora d’escollir un lleure que sumi cultura i amistat.

LES NITS D`ESTIU A LA FRESCA en les que es projecten pel·lícules refrescants i lleugeres per passar una bona estona. Les acompanyem amb els nostres famosos pica-pica o amb degustacions de vins, caves i olis. Ja anem per la 33ª edició.

PUBLICACIONS. Donat que són tasques de llarga durada, fins ara s’han fet dos treballs d’interès comú i local: “Arbres Monumentals de Valldoreix” i “Objectes Ornamentals de Valldoreix”.

EL NOSTRE ENTORN: FLORA. En les nostres caminades observem com canvia la natura al llarg de l’any. Aprofitant l’expertesa d’alguns socis i la curiositat d’altres, fem fotos de les plantes que veiem i procurem aprendre els seus noms i característiques per poder-les reconèixer. D’aquesta afició surt el present apartat que anirem ampliant mica en mica. Esperem que en gaudiu!

Regularment col·laborem amb molts esdeveniments populars: Cavalcada de Reis, Aplec de la Salut, trobades d’entitats, caminada popular, exposicions, etc.
Hem organitzat un total de 220 activitats (conferències, cinema, exposicions, música, fòrums visuals, festes (castanyades, nadals, fi d’any, revetlles)….

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad