684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

4art Tastet del VEN

4art Tastet del VEN

Festes

Restaurant Tapas Road

09/11/2021

20:00

Descripció

QUIN CACAU!!! Xocolates del mon

4art TASTET del VEN (Només per Socis)

Tindrà lloc el 9 de novembre al restaurant “Tapas Road”, situat a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 55 de Valldoreix. Ens trobarem a les 20 h i començarem per un soparillo informal a base d’unes quantes tapes fer a fer coixí: una mica de pernilet, uns xampinyons a la planxa, unes braves, unes croquetes, truita de patates i beguda. Això tindrà un cost aproximat d’uns 18 € per persona i anirà a càrrec de cadascú. Els postres seran el tastet de xocolates, al que us convida el VEN, incloent-hi el cava per netejar els sabors entre tast i tast.
El programa constarà d’un tast principal en el que es degustaran consecutivament 6 classes de xocolates fets amb els cacaus més prestigiosos del mon: Equador, Perú, Madagascar, Ghana… El protagonista serà el tipus de cacau, que presentarem amb les seves notes organolèptiques. Després farem un tast d’un xocolata amb un 100% de cacau, difícil de trobar i poc agraït a la boca, però interessant per conèixer el seu gust original sense altres additius. I, finalment, farem un tast dels productes procedents de les dues escoles més radicalment diferents pel que fa al procés d’elaboració i al concepte de la xocolata: la mexicana i la belga.

Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad