684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Penjada Caixes Niu- Ajudem als Ocells de Valldoreix

Penjada Caixes Niu- Ajudem als Ocells de Valldoreix

Cinema a la fresca

Davant "La Rural"

27/11/2021

11:00

Descripció

 

SECCIÓ MEDI AMBIENT

 

DISSABTE DIA 27 DE NOVEMBRE PENJADA DE CAIXES-NIU EN ZONES VERDES DE VALLDOREIX

Veure fotos de l’activitat

Mapa d’ubicació de les caixes-niu

 

Com ja us vam avançar fa dies, aquest any el VEN ha engegat una campanya que, amb el nom de “Ajudem als ocells de Valldoreix”, es proposa un conjunt d’accions que tenen com finalitat ajudar a la colònia d’ocells que nidifica en el nostra territori anualment. Per això va encarregar la construcció, en fusta reciclable, de 30 caixes-niu a un expert en orni cultura com és el Sr. Francesc Cardoner. S’han construït 10 caixes per a Pàrids petits, 10 per a Pàrids grans i 10 per a put-puts, 30 en total.

Els ocells que nidifiquen al principi de la primavera comencen ja a cercar llocs adients a finals de la tardor, és per això que ara és el moment oportú per emprendre aquesta acció. El dissabte dia 27 de novembre us convidem a assistir a la penjada de les caixes amb els vostres fills o nets per gaudir junts d’una activitat tan bonica i, a l’hora, sensibilitzar-los a ajudar a aquests encantadors habitants dels nostres boscos i jardins. El Sr. Cardoner ens farà una explicació in situ sobre el detalls i els tipus d’ocells que les podran habitar.

Es donarà un petit regalet als assistents. Ens trobarem a les 11 del mati al Camí de Passejada on el VEN va fer dues plantades de pollancres a l’alçada de “La Rural” (entre el Tennis Valldoreix i el carrer que puja a la Colònia Montserrat. A sota del Tennis s’hi pot aparcar. Després continuarem l’activitat en un bosc propietat de l’EMD situat al carrer Mas Fuster. El tercer lloc de distribució de caixes serà la zona de la Serreta, a l’altra banda de la via del tren. En penjarem les que doni temps, la resta es col·locarà un altre dia.

Si plogués, ho ajornarem a una data a concretar.

No hi falteu.

La Rural de Collserola

La Rural de Collserola, Carrer Marcos Redondo, Valldoreix, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad