684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

“Sopar d’estiu amb música en viu”

“Sopar d’estiu amb música en viu”

Festes

Envelat de Valldoreix

24/08/2024

20:00

Descripció

Sopar d’estiu amb música

Aquesta trobada estival, va dedicada a tots aquells que romanen a Valldoreix, siguin o no socis del VEN, durant el calorós mes d’agost.
En el marc de l’Espai Garden ara anomenat ENVELAT ens tornarem a reunir per passar una fantàstica vetllada aquesta vegada amb el “soparet” que compartirem, les begudes que el  VEN posarà a disposició i la música que serà un valor afegit en aquesta ocasió.

Detalls de l’activitat :

  • Aquest sopar amb espectacle és públic i va adreçat a TOTHOM.
  • Els participants han de portar el menjar ( una especialitat vostra dolça o salat  ) com en els vells temps a compartir.
  • Cal portar plats, coberts i  gots que siguin reutilitzables ( no volem deixalles )
  • El VEN hi posa les begudes ( aigua, cerveses, refrescs, vins i gel per refrescar-ho tot ).

La música serà la protagonista  amb el grup JAZZDUOPOP ( duet veu i piano )  l’Alba ( veïna de Valldoreix ) amb la seva veu i el Claes amb el piano ens faran gaudir de la nit . ( veure actuacions en l’enllaç següent )

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXIue0BAdAKRMspH17LgyPrRlhXj78sB0

La inscripció s’ha de fer a través del WhatsApp del VEN ( Tn 684196314 ) o també per correu electrònic a ven@vdx.cat indicant el vostre nom. Els socis podran fer la inscripció a través del grup de WhatsApp DIFUSIÓ SOCIS VEN

PREU SOCIS : GRATUÏT

PREU NO SOCIS : 8 € ( a pagar en metàl·lic in situ )

Nota important : Preguem als participants que facin la inscripció corresponent per motius de logística i aforament disponible

ALBA CAYUELA

l’Alba Cayuela inicia la seva carrera com a cantant versionant artistes com Norah Jones, Tom Waits o Diana Krall (entre d’altres), amb la seva primera banda “Silver Covers”. Realitza els seus estudis musicals a l’escola Taller de Músics de Barcelona on estudia la tècnica vocal “Still Voice Craft” de la mà de Helen Rowson, Alexandra Morales i Anna Català. També rep classes de piano, guitarra, percussió, dansa i teatre.

CLAES MAGNET

Pianista i compositor, format al Taller de Músics de Barcelona, on va estudiar piano, llenguatge, harmonia i arranjaments. Va compaginar els seus estudis musicals amb un Grau Superior de Realització d’Audiovisuals i Espectacles. En l’encreuament de l’escena musical i el terreny audiovisual van sorgir els primers encàrrecs com a compositor.

 

 

EMD Valldoreix

EMD Valldoreix, Carrer Brollador, Valldoreix, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad