684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “Adiós Señor Haffmann”

Cinema a la Nau “Adiós Señor Haffmann”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

18/11/2022

20:00

Descripció

emd-valldoreix

 

Organitzen: Valldoreix Espais Naturals (VEN)  i EMD de Valldoreix

 

França · 2021. Drama anys 40 · 115 min. No recomanada a menors de 16 anys.

Direcció: Fred Cavayé. Sinopsi: París, 1942, François Mercier, és un home corrent que només aspira a formar una família amb la seva estimada dona, Blanche. És empleat d’un talentós joier jueu, el senyor Haffmann. Però davant l’ocupació alemanya, els dos homes no tenen més remei que arribar a un acord, on les conseqüències, al llarg de diversos mesos, canviaran el destí dels personatges.

Vaig veure aquesta pel·lícula i des seguida vaig pensar que era ideal per projectar-la al Cinema a la Nau.
És d’aquells thrillers que no fan por però sí ens intriguen, ens colpegen i ens mostren la capacitat de transformació de les persones en funció de les circumstàncies que personalment les puguin afavorir.

El film està magistralment dirigit i interpretat per un elenc d’actors francesos que ja han demostrat en escreix les seves qualitats dramàtiques en especial Gilles Lellouche i Daniel Auteuil que broden el seu paper.

En definitiva un film molt humà que ens mostra el millor i el pitjor de nosaltres mateixos i que la sort guanyada amb l’oportunisme també es pot arribar a acabar.

Es una història diferent que ens mantindrà immòbils a les nostres butaques durant tota la projecció i esperem que us agradi.

Josep M Pujols

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad