684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

VEN – Valldoreix Espais Naturals

HISTÒRIA

Va ser durant l’any 2004 quan un grupet de veïns de l’auto anomenat “Grup de Recerca de Valldoreix” format per Fèlix Mestres, Francesc Sanjust, Josep M. Pujols i Miquel Batet, van rebre l’encàrrec d’en Narcís Clavell, aleshores vocal de medi ambient de l’EMD, per fer un treball sobre “Monuments de Valldoreix”.

El grup de recerca en qüestió, va considerar que a Valldoreix, els monuments són principalment els arbres i es van engrescar a fer un catàleg d’arbres on hi constaven els exemplars més singulars tan públics com privats. En aquest treball, van tenir la col·laboració de Josep Castellví i Jordi Roca membres del Club Muntanyenc de Sant Cugat.

Al cap d’un temps, després de fer moltes visites a cases particulars i recórrer tot el territori valldoreixenc, van publicar el llibre “ARBRES DE VALLDOREIX” sota el patrocini de l’EMD. Si sortiu a passejar per Valldoreix encara podreu veure els panells informatius dels Arbres Singulars que recull el nostre llibre, amb totes les especificacions tècniques (edat, dimensions, formes, raresa, ubicació ….). Malauradament molts cartells han quedat malmesos.

Davant l’èxit de la publicació i animats a continuar treballant pel poble, el nostre grup de recerca es va constituir en una associació el desembre del 2006 sota el nom de “Valldoreix Espais Naturals” amb el qual està donada d’alta al Registre d’Associacions de la Generalitat.

associacio-objectius

OBJECTIUS

El VEN, com som coneguts arreu, te un caire preferentment medi ambiental, però sense oblidar altres vessants com la cultura i el lleure.

Al nostre Valldoreix sempre se li ha retret que li faltava vida social i motius per a que els seus habitants s’ajuntessin i es coneguessin millor. Dons be, VEN mitjançant un ampli ventall d’activitats de diverses menes: medi-ambientals, culturals, esportives i de lleure, ha intentat col·laborar en aquesta fita, i creiem que ho ha aconseguit.

JUNTA

Actualment la junta està formada per :

President: Eduard Delgado

Secretari: Josep M Pujols

Tresorer : Clàudia Soester

Vocal 1 : Emília Besora

Vocal 2 : Françoise Casper

Vocal 3 : Teresa Garcia

Vocal 4 : Marta Guerrero

Vocal 5:

Vocal 6 :

SOCIS

La trajectòria de la massa social de VEN demostra que no ha parat de créixer, tot i que no s’han fet grans campanyes de captació de socis.

Actualment s’ha arribat als 100 socis, però del que ens sentim més orgullosos és del sentiment que ens uneix. S’ha establert una bona amistat entre la major part de nosaltres, cosa que es demostra quan es celebra qualsevol esdeveniment de caire particular, o es presenta un problema en el que cal ajudar.

Les activitats que s’organitzen compten amb un alt índex d’assistència, el que demostra la bona acceptació i interès per part dels socis.

INFORMACIÓ CORPORATIVA

En aquest apartat (només per Socis) es mostren dades significatives internes de la nostra associació com:

Estatuts

Actes assemblees 2017-2018

Assemblea 2019. Informes de tresoreria 

Fes-te soci del VEN

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu

Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad