684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

6e Tastet del VEN amb tomàquets i Cinema a la fresca

6e Tastet del VEN amb tomàquets i Cinema a la fresca

Festes

Espai Garden

19/08/2022

20:00

Descripció

TOMÀQUETS

Hem pensat que un tastet fresc i lleuger pot ser una bona excusa per trobar-nos durant aquest mes d’agost. I què hi ha més estiuenc que uns bons tomàquets amanits? Per a que no se’ns enfadi ningú i ens diguin escuracassoles o pixavins, també li podem dir tomata, en parla de Girona i Lleida, o tomàtiga, a l’estil de les Illes. Això seria per començar, però hem pensat rematar-ho amb una pel·lícula a l’aire lliure. Per aconseguir el marc ideal per a tot això, vam sol·licitar a l’EMD l’Espai Garden per al capvespre del dia 19 d’agost. Més tard ja serà impossible per les activitats de la Festa Major i altres.

El programa serà el següent:

  • Per començar tast de diverses varietats de tomàquets de proximitat criats i servits per Verit Fruit de Bellcaire d’Urgell. Es tracta d’una petita empresa autosuficient, que només treballa amb els productes cultivats en els seus camps i sense intermediaris. Tastarem al voltant de vuit varietats diferents i les acompanyarem d’un bon assortiment d’olives, amigues inseparables dels primers.
  • A continuació farem un pica-pica amb els excel·lents i tradicionals “platillos” que tan bé saben fer els nostres companys (sobretot companyes!) del VEN.
  • Per acabar podrem gaudir “a la fresca” de la projecció d’una pel·lícula que haurem triat per aquesta ocasió.

 

Aquest nou tastet i cinema a la fresca del VEN ens farà fruir d’una bona estona junts. Us hi esperem

EMD Valldoreix

EMD Valldoreix, Carrer Brollador, Valldoreix, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad