684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

8è Tastet del VEN- Delícies ITALO-CATALANES

8è Tastet del VEN- Delícies ITALO-CATALANES

Festes

Espai Garden

23/08/2023

20:00

Descripció

DELÍCIES ITALO-CATALANES. Coques, formatges, embotits i vins.

Aquest tastet estival, que tant d’èxit va tenir l’any passat, va dedicat a tots aquells que romanen a Valldoreix durant el calorós mes d’agost.
En el marc de l’Espai Garden ens tornarem a reunir per passar una fantàstica vetllada tastant, aquest cop, una selecció de delicadeses de la gastronomia italiana i catalana. Intentarem establir paral·lelismes i comparances entre alguns menjars i viandes d’aquestes dues cuines tan agermanades.
Contrastarem diversos tipus de pizza enfront de coques de recapte (per cert, sabeu el significat del seu nom?), formatges italians: un de mantegós i de pasta tova, un de molt curat i un altre de blau, versus formatges catalans artesans de similars característiques. Afegirem també algun embotit (mozzarella de Bolonya vs. botifarra cuita?) i ho anirem remullant amb uns vinets fresquets d’ací i d’allà. Que ningú ens pugui dir aquella dita: “no són bons més que per a menjar pa”.
Bé, la qüestió és passar una agradable estona en bona companyia i, si és possible, en acabar l’àpat gaudirem d’una pel·lícula a la fresca.

EMD Valldoreix

EMD Valldoreix, Carrer Brollador, Valldoreix, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad