684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

A94 Puig Conill (St. Llorenç M)

A94 Puig Conill (St. Llorenç M)

Cims i muntanyes

Matadepera

11/06/2020

08:00

Descripció

Puig Conill des de La Barata

10,5 km i 645 m de desnivell acumulat
Alçada màxima 1122m
Velocitat mitjana de 2,4 km/h
Temps en moviment : 04:35 h
Temps parat : 01:04 h

La sortida d’avui la podríem anomenar “Sortida dels aromes i Cantades d’ocells” doncs en hem trobat amb un país esplendorós on els olors intensíssims de les plantes i el cant dels ocells ens han fet costat durant tota la ruta.
La ruta recorre un indret del Parc de Sant Llorenç i l’Obac que ens permet visitar dues roques foradades: la de la Campana i la del Tòtem i apropar-nos a la vessant de la Vall d’Horta on visitem les Casetes d’en Bofill i la Font Flàvia.
Des de La Barata remuntem per camins força desdibuixats i drets passant per Can Bofill cap el Puig Conill on arribarem després de fer una grimpada d’uns 3 metres per un rocam força dret.
Ens endinsarem per la estreta Canal del Bosc on ens trobarem “La foradada de la campana” i a sobre tenim el Mirador de la Mola que avui estava una mica emboirat.
Creuem més tard cap al costat de La Vall d’Horta passant per magnífics alzinars que amb la boira tenien aspecte fantasmagòric fins a albirar el Mirador de Tanca amb molt bones vistes.
Més enllà seguim un corriol de forta baixada i molt relliscós per arribar a la Bauma de les Casetes d’en Bofí, tot un descobriment.
Passant per la Font Flàvia arribem al Coll de Ròssec on ens fem una mica d’embolic al intentar cercar la Foradada del Tòtem i ja camí de tornada amb forta pendent i pedres baixant per la Canal del Bosc fins arribar, passant per Can Pèlecs, al punt d’inici.

Celebrat, agraït (80) el primer dinar conjunt després de tres mesos de no retrobar-nos al voltant de la taula.

Salut i cames

Josep M Pujols

41.640751

41.640751,1.991463

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad