684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cicle de conferències del VEN “Evolució, vida i horitzons del bàsquet femení ” per Laia Palau

Cicle de conferències del VEN “Evolució, vida i horitzons del bàsquet femení ” per Laia Palau

Conferència

Nau de Cultura de Valldoreix

03/02/2023

19:30

Descripció

“Evolució, vida i horitzons del bàsquet femení”

Per Laia Palau

Laia Palau és un mite en el bàsquet femení. Es va retirar de l’espot actiu als 42 anys, amb una carrera impressionant només a l’abast de molt pocs esportistes. El 2005 va ser nominada a la Millor Jugadora d’Europa. Ha jugat en diversos clubs europeus amb els quals va assolir dues Euro lligues. A la seva tornada a Espanya va fitxar per l’Uni Girona amb el que continua lligada professionalment. Amb la Selecció espanyola, en la seva posició de base i com capitana des del 2014, és la jugadora que més vegades ha vestit la samarreta, tant en categoria femenina com en la masculina: 315. El seu palmarès resulta difícilment igualable: catorze lligues de bàsquet, dues Euro lligues i dotze medalles amb la selecció. El seu exemple és un mirall que pot servir de nord a nombrosos i, sobretot, a nombroses joves esportistes. De la mà de la Laia viurem el naixement i l’esclat de l’èxit i del reconeixement de l’esport femení al nostre País.

A més, però, coneixerem la seva faceta humana, inquieta, dialogant, disposada a contribuir a millorar el món en el qual viu. Una de les seves frases: “Sí que puc canviar el món cada dia, amb petites accions, tots podem.” Això és compromís!

Sala Casal de Cultura de Valldoreix

Sala Casal de Cultura de Valldoreix

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad