684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau

Cinema a la Nau

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

21/02/2020

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

“L’amour impossible” és el títol d’una història adaptada a la pantalla que comença als anys 50 i acaba a l’actualitat. Està basada en el llibre homònim de Christine Angot de gran èxit a França.
Quan a finals dels anys 50 la música encara no estava en el seu moment més àlgid, neix un idil•li que no te res a veure amb la societat actual. L’acostament entre dues persones d’igual pensament però de condició social diferent, ens traslladen a un temps on la solitud i l’aïllament depenien molt de la opressió claustrofòbica de la època
La Rachel és una jove de poble i d’ascendència jueva que una nit i en una sala de ball, coneix a un noi de classe acomodada. Fruit d’aquesta relació naixerà una nena. El drama explota quan Philippe la abandona i no es vol fer càrrec de la petita.
Es una història convencional que ens mostra les complicades relacions d’aquest trio de personatges ( mare, pare i filla) i que malgrat els avenços socials, les ferides que comporta aquesta tràgica relació perduren en el temps.
Pel•lícula ben produïda en un reconstruït escenari dels anys 50 que a molts de nosaltres ens portarà molts records.
La música composada per Grégoire Hetzel es destacable i afegeix un to clàssic a las escenes romàntiques i a les més dramàtiques.