684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau

Cinema a la Nau

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

21/02/2020

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

“L’amour impossible” és el títol d’una història adaptada a la pantalla que comença als anys 50 i acaba a l’actualitat. Està basada en el llibre homònim de Christine Angot de gran èxit a França.
Quan a finals dels anys 50 la música encara no estava en el seu moment més àlgid, neix un idil•li que no te res a veure amb la societat actual. L’acostament entre dues persones d’igual pensament però de condició social diferent, ens traslladen a un temps on la solitud i l’aïllament depenien molt de la opressió claustrofòbica de la època
La Rachel és una jove de poble i d’ascendència jueva que una nit i en una sala de ball, coneix a un noi de classe acomodada. Fruit d’aquesta relació naixerà una nena. El drama explota quan Philippe la abandona i no es vol fer càrrec de la petita.
Es una història convencional que ens mostra les complicades relacions d’aquest trio de personatges ( mare, pare i filla) i que malgrat els avenços socials, les ferides que comporta aquesta tràgica relació perduren en el temps.
Pel•lícula ben produïda en un reconstruït escenari dels anys 50 que a molts de nosaltres ens portarà molts records.
La música composada per Grégoire Hetzel es destacable i afegeix un to clàssic a las escenes romàntiques i a les més dramàtiques.

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad