684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Inauguració del “Cinema a la Nau” amb Babel

Inauguració del “Cinema a la Nau” amb Babel

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

19/10/2019

19:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

Comencem una nova etapa de cinema mensual a Valldoreix organitzada pel VEN i amb la col·laboració de l’EMD. S’anomenarà “Cinema a La Nau” i substituirà al Fòrum Visual.

El format de Fòrum Visual va començar l’any 2011 en condicions, com alguns recordareu, força precàries, i des de llavors hem projectat al voltant de 100 pel·lícules. Darrerament el local “Sala del Casal de Cultura” sovint se’ns quedava petit, degut al gran nombre d’espectadors de totes les procedències que assisteixen a les nostres projeccions. Hem ponderat llargament aquesta proposta de col·laboració de l’EMD i creiem que, amb aquest canvi, podrem oferir cinema de qualitat en condicions més còmodes i espaioses a tota la ciutadania de Valldoreix i rodalies. La Nau de Cultura disposa d’un aforament per 126 persones i l’entrada serà com sempre gratuïta, tenint preferència els que siguin socis del VEN.

Esperem que puguem continuar comptant amb la vostra presència per gaudir encara més de les projeccions que us oferirem.

Un agraïment especial a l’equip de govern actual per la seva bona predisposició, a la Núria Stenger i a l’ex-regidor de cultura de l’EMD Joaquim Castelló.