684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “Corpus Christi”

Cinema a la Nau “Corpus Christi”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

19/11/2021

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

CORPUS CHRISTI
Veus aquí una altra pel•lícula europea que no us deixarà indiferents.
Aquest film polonès va ser premiat com un dels millors de 2019 i el seu director Jan Komasa el col•loca a la champions del cinema mundial.
És una cinta molt controvertida que narra molt subtilment una història real on hi son reflectides les tradicions i costums de Polònia país molt catòlic on la religió es part important de la seva vida.
Sinopsi

Daniel, té un despertar espiritual mentre es troba complint condemna en un centre de detenció de joves. Vol ser sacerdot, però això és impossible degut als seus antecedents penals. Quan l’envien a treballar al taller d’una petita localitat, es fa passar per sacerdot i, conseqüentment, comença a exercir com a tal en una parròquia rural administrant sagraments.
L’actor Bartosz Bilenia de mirada perduda i penetrant interpreta perfectament al jove protagonista. La seva manera de dir missa és poc ortodoxa però l’entusiasme que hi posa cala entre els feligresos del poble.

Sobre la taula tenim un inquietant thriller amb molts dilemes morals on aquest jove, que creu tenir una veritable vocació, és desfà en ajudar als vilatans del poble i fa mans i mànigues per no ser descobert.
El perdó i la redempció son les bases d’aquest drama que amb molt bones interpretacions i una encomiable realització fan que aquest film, malgrat els seus moments de duresa com és la vida mateixa, sigui molt recomanable i per tant esperem que us agradi.
Bona vetllada !!!

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad