684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “El artista anónimo”

Cinema a la Nau “El artista anónimo”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

30/04/2021

19:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

Pel•lícula finlandesa de 2018 del director Klaus Härö que ja ens va obsequiar no fa pas gaire amb “La Clase de esgrima” de bon record.
Sinopsi
Olavi un veterà galerista arruïnat, fred, distant, separat de la seva família, i fora ja de la industrialització de l’art actual i de l’era digital, s’obsessiona en un quadre, infravalorat per la resta, a través del qual espera fer fortuna.
Pel•lícula senzilla, equilibrada i tendre amb una lenta narració i acompanyada d’una banda sonora de melodies clàssiques de Vivaldi, Rachmaninov, Händel y Mozart que li donen un toc de classicisme. .
També ens mostra el canvi generacional en la relació amb el seu net on la joventut, energia i l’entusiasme del noi obrirà el camí del protagonista cap a la apertura intel•lectual alliberant-lo dels seus prejudicis i millorant la seva relació familiar.
La música del pianista suec Matti Bye i la excellent fotografia de Tuomo Huti posen la cirereta a aquest film, pel meu gust, una mica massa sentimental

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad