684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “El médico de Budapest”

Cinema a la Nau “El médico de Budapest”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

18/03/2022

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

 

El médico de Budapest
Hongria
2020
118 minuts

El director István Szabo ja es prou conegut amb pel•lícules com “The Door”, Conociendo a Julia, The Cello, Requiem por un Imperio, etc i va tenir reconeixement internacional amb la millor pel•lícula de parla no anglesa amb Mephisto l’any 1981.
Un dels seus actors preferits ha estat sens dubte Klaus Maria Brandauer l’actor austríac que avui també el tenim de protagonista. Tots el recordareu a l’emotiu “Memòries de Africa”. Els anys passen però, com apreciareu, el talent de l’actor encara roman intacte.
La Sinopsi és ben senzilla :
Un cardiòleg és enviat a la jubilació i es sent perdut sense el seu treball per lo qual decideix tornar al seu lloc de naixement per exercir com a metge de capçalera. Allí s’adonarà que no tot son flors i violes.
Darrerament hem vist alguns films de l’est europeu com “Corpus Christi” de Polònia i avui ens toca Hongria . Tot ens ajuda a conèixer les diferents mentalitats i cultures tradicionals d’aquests països on tampoc hi falta la corrupció, les fake news i la rendibilitat de les coses per damunt de tot.
El médico de Budapest es a més, com veureu, una història d’amor a quatre bandes :
La professió mèdica, la música, les dones i la amistat.
Brandauer, fa gala del seu talent líric en moltes escenes amb bona banda sonora on sobresurten peces clàssiques i d’òpera que mariden el paisatge emocional dels protagonistes.
És en essència una honesta i senzilla història de fàcil comprensió i amb rerefons polític , molt ben interpretada per Klaus Maria Brandauer i que esperem us agradi.

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad