684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “La boda de Rosa”

Cinema a la Nau “La boda de Rosa”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

17/06/2022

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

 

Avui Iciar Bollain, la directora d’aquesta pel·lícula i co-guionista juntament amb Alicia Luna, ens convida a anar a casament.
Les pel·lícules que ha dirigit acostumen a tenir un rerefons valent. Valentia que no ens deixa mai indiferents. En recordem algunes: Te doy mis ojos , testimoni i denúncia de la violència masclista. Tambien la lluvia, lluita per l’aigua a Bolívia. Maixavel, patiment i perdó davant la difícil situació al País Basc.
Totes destil·len un donar resposta clara a situacions de conflicte social o personal.
La que avui ens ocupa La Boda de Rosa ens parla d’una situació quotidiana dins un entorn on hi ha conflicte. Conflicte, però, sense aparences, que sovint moltes persones l’accepten com si fos llei de vida. Ella, Iciar Bollain, a través de l’argument d’aquesta pel·lícula i dels seus protagonistes decideix transformar el paisatge que envolta aquest petit món de grans inèrcies.
Tot un testimoni a favor de la felicitat i la independència personal del ser humà.
Essencialment ens fa obrir els ulls davant petites situacions quotidianes.
Bon repartiment. Ressaltant l’impecable paper de la protagonista, Rosa, una Candela Peña excel·lent.
La música de Vanessa Garde té un caire mediterrani, pensem que bàsicament està filmada a la Comunitat Valenciana. En Sergi Gallardo i la Beatriz Sastre al capdavant de la fotografia. La data de projecció el 21 d’agost de 2020.

Imma Figa i Avellana

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad