684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau “Les Aparences”

Cinema a la Nau “Les Aparences”

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

18/02/2022

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

Pel·lícula amb doblatge al català !!

Tornem de forma activa per continuar oferint-vos cinema de qualitat i avui hem aconseguit trobar una pel·lícula doblada al català que compleix els nostres requisits. Ja era hora !!!

La pel·lícula francesa d’avui de l’any 2020 i 108 minuts està basada en un bestseller de Karin Alvtegen titulat “El Engany” i que està considerada una escriptora de referència en el suspens escandinau.

Sinopsi

Ève i Henry formen un matrimoni aparentment feliç i porten una vida privilegiada dins d’un cercle francès a la ciutat de Viena on el protagonista Henry és director d’una orquestra simfònica important.

Però no tot son flors i violes en aquesta relació i les sospites d’infidelitat i mentides no son impediment per continuar la seva farsa.

Eva, interpreta a la perfecció i amb gran cinisme el paper de la dona enganyada disposada a fer qualsevol cosa per salvar les aparences.

Henry interpreta el paper d’un home petulant, malcarat, avorrit i inexpressiu.

Quan la gelosia i un psicòpata entren en escena tot canvia radicalment i esdevé un trihller amb un final inquietant.

———————————————

 

L’escenari és Viena, la ciutat austríaca capital de la música europea on mostra com viuen els privilegiats de sempre i on la cuidada fotografia ens endinsa en aquest mon de cultura i alta classe social.

No és la típica novel·la de suspens si no més aviat un vals d’alta societat de la parella protagonista en una història pertorbadora d’hipocresies, aparences i enganys.

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad