684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Cinema a la Nau

Cinema a la Nau

Fòrum Visual

Nau de Cultura de Valldoreix

31/01/2020

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix

 

Any 2018
Durada 128 minuts
Canadà
Director : Denys Arcand

Aquesta pel•lícula és una successora temàtica de “El declive del imperio americano” i de “Las invasiones bárbaras” del mateix director del Quebec Canadenc.
Una sàtira cruel sobre la gent de classe alta, i en concret sobre el diner, l’avarícia por posseir-lo i les maneres emprades per defugir la fiscalitat del capital com és desplaçant-lo entre estats i paradisos fiscals.
Arcand de 77 anys ens ofereix un bon discurs anti-sistema dins d’un thriller amb ritme trepidant, que mostra sense exagerar la realitat quotidiana, amb dosis d’humor negre i intel•ligent que d’alguna manera alleugera la carga emocional que la dura història genera.

Sinopsi

Pierre-Paul, un intel•lectual i doctor en filosofia de 36 anys, es veu obligat a treballar de repartidor per tenir un sou decent. Un dia troba dues bosses plenes de diners fruit d’un robatori amb el resultat de dos morts i llavors s’enfronta a un dilema “marxar amb les mans buides o fugir amb les bosses. “

 

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad