684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

“Ciutat i Drets Humans”: Lliçons i pandèmia

“Ciutat i Drets Humans”: Lliçons i pandèmia

Conferència

Sala de Plens de l'EMD

12/11/2021

19:30

Descripció

“Ciutat i Drets Humans”: Lliçons i pandèmia per David Bondia García  ( síndic de greuges)

Doctor en Dret i Professor titular de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat de Barcelona, on exerceix la docència en graus i màsters. Com acadèmic especialitzat en drets humans ha estat professor convidat a diverses universitats d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

President de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, membre del Patronat de la Fundació Solidaritat UB i de l’equip de treball del Mecanisme Català per la Prevenció de la Tortura. També és membre del Comitè Executiu de la Xarxa EUROMED-Rights, vice-president de la Estructura de Drets Humans de Catalunya (encarregada de l’elaboració del primer Pla de Drets Humans de Catalunya) i vocal del Consell Català de Foment de la Pau. Ha participat com expert en diverses missions internacionals amb la UE, l’AECID, el Consell d’Europa o el PNUD. Compta amb nombroses publicacions destacades.

La seva intensa i brillant carrera en pro dels drets humans ha fet que molt recentment hagi estat anomenat Síndic de Greuges per a la Ciutat de Barcelona.

 

EMD Valldoreix

EMD Valldoreix, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Valldoreix, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad