684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Concert de Nadal

Concert de Nadal

Concert de música

Nau de Cultura de Valldoreix

20/12/2019

19:30

Descripció

Concert a càrrec de Peter Thiemann (violoncel) i Seon-hee Myong (piano)

Aquest Nadal tindrem el plaer d’assistir a un concert interpretat per dos músics de fama internacional que ens oferiran un programa variat amb obres del barroc, del classicisme i del romanticisme i, fins i tot, alguna cançó nadalenca.

Peter Thiemann es formà a la Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) i posteriorment amplià els seus estudis a la Universitat d’Indiana Bloomington d’Estats Units, amb el cèlebre violoncel·lista Janos Starker. Des de 1987 és violoncel solista de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu a Barcelona i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu, Barcelona.
És el creador i Director Artístic de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), una acadèmia de referència internacional que des de fa 18 anys acull a joves talents musicals extraordinaris de tota la comunitat europea, així com d’altres països dels cinc continents.

Seon-hee Myong és nascuda a Seül, va començar els seus estudis musicals a l’edat de quatre anys. Quan tenia nou anys, va fer el seu debut en un recital dedicat a les sonates de Ludwig van Beethoven. Als catorze anys va debutar com a solista amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Corea.

Programa :
L.v.Beethoven
Tema i dotze variacions sobre un tema de l’oratori “Judas Maccabeus” de G.F.Händel
Edward Elgar
Salut d’amor
Camille Saint – Saëns
El cigne
August Nölck
El vals de les marionetes – Llegenda – Petit capritx
Antonio Vivaldi
Largo
Astor Piazzolla
El Gran Tango
Popular Catalana
El Cant dels Ocells