684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Concert de Nadal

Concert de Nadal

Concert de música

Nau de Cultura de Valldoreix

20/12/2019

19:30

Descripció

Concert a càrrec de Peter Thiemann (violoncel) i Seon-hee Myong (piano)

Aquest Nadal tindrem el plaer d’assistir a un concert interpretat per dos músics de fama internacional que ens oferiran un programa variat amb obres del barroc, del classicisme i del romanticisme i, fins i tot, alguna cançó nadalenca.

Peter Thiemann es formà a la Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) i posteriorment amplià els seus estudis a la Universitat d’Indiana Bloomington d’Estats Units, amb el cèlebre violoncel·lista Janos Starker. Des de 1987 és violoncel solista de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu a Barcelona i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu, Barcelona.
És el creador i Director Artístic de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), una acadèmia de referència internacional que des de fa 18 anys acull a joves talents musicals extraordinaris de tota la comunitat europea, així com d’altres països dels cinc continents.

Seon-hee Myong és nascuda a Seül, va començar els seus estudis musicals a l’edat de quatre anys. Quan tenia nou anys, va fer el seu debut en un recital dedicat a les sonates de Ludwig van Beethoven. Als catorze anys va debutar com a solista amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Corea.

Programa :
L.v.Beethoven
Tema i dotze variacions sobre un tema de l’oratori “Judas Maccabeus” de G.F.Händel
Edward Elgar
Salut d’amor
Camille Saint – Saëns
El cigne
August Nölck
El vals de les marionetes – Llegenda – Petit capritx
Antonio Vivaldi
Largo
Astor Piazzolla
El Gran Tango
Popular Catalana
El Cant dels Ocells

Nau de Cultura de Valldoreix

Nau de Cultura de Valldoreix

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad