684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

“Trenta-cinc anys de teatre en català” per Ramon Madaula

“Trenta-cinc anys de teatre en català” per Ramon Madaula

Conferència

Casal de Cultura de Valldoreix

17/01/2020

19:30

Descripció

“Trenta cinc anys de teatre català”
Per Ramon Madaula i Canadell : actor de teatre, cinema i televisió

Començà la seva carrera professional a Sabadell, on és nascut. Estudià a l’Institut del Teatre de Barcelona i s’hi titulà en interpretació . Ha representat obres de teatre amb directors com Joan Lluís Bozzo, Ariel García Valdés, Josep Maria Flotats, Lluís Pasqual o Mario Gas .
En el camp de la interpretà un dels papers protagonistes a Ventdelplà i a la sèrie Crims. També ha tingut papers rellevants en les sèries Estació d’enllaç i Digui, digui. Recentment interpretà papers de primera línia en la sèrie històrica Isabel o a La Catedral del Mar .
En el cinema, ha treballat en pel•lícules dels directors Jordi Cadena, Ventura Pons, Francesc Bellmunt, Vicente Aranda, Carles Mira, entre d’altres.
Al llarg de la seva carrera ha estat premiat diverses vegades:
Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques 2007 Premi de l’ Associació d’Actors Professionals” com a millor actor de cine

El seu creixement professional ha estat paral•lel al del propi teatre català, per tant ha estat testimoni de primera fila del seu creixement i situació. Autoritzada paraula, doncs, per conèixer millor el nostre teatre.

Av. Ramon Escayola

Av. Ramon Escayola, 56, 08197 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad