684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

“Trenta-cinc anys de teatre en català” per Ramon Madaula

“Trenta-cinc anys de teatre en català” per Ramon Madaula

Conferència

Casal de Cultura de Valldoreix

17/01/2020

19:30

Descripció

“Trenta cinc anys de teatre català”
Per Ramon Madaula i Canadell : actor de teatre, cinema i televisió

Començà la seva carrera professional a Sabadell, on és nascut. Estudià a l’Institut del Teatre de Barcelona i s’hi titulà en interpretació . Ha representat obres de teatre amb directors com Joan Lluís Bozzo, Ariel García Valdés, Josep Maria Flotats, Lluís Pasqual o Mario Gas .
En el camp de la interpretà un dels papers protagonistes a Ventdelplà i a la sèrie Crims. També ha tingut papers rellevants en les sèries Estació d’enllaç i Digui, digui. Recentment interpretà papers de primera línia en la sèrie històrica Isabel o a La Catedral del Mar .
En el cinema, ha treballat en pel•lícules dels directors Jordi Cadena, Ventura Pons, Francesc Bellmunt, Vicente Aranda, Carles Mira, entre d’altres.
Al llarg de la seva carrera ha estat premiat diverses vegades:
Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques 2007 Premi de l’ Associació d’Actors Professionals” com a millor actor de cine

El seu creixement professional ha estat paral•lel al del propi teatre català, per tant ha estat testimoni de primera fila del seu creixement i situació. Autoritzada paraula, doncs, per conèixer millor el nostre teatre.