684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

“Informació i desinformació” per Mònica Lablanca

“Informació i desinformació” per Mònica Lablanca

Conferència

Casal de Cultura de Valldoreix

07/02/2020

19:30

Descripció

Mònica Lablanca directora de Cugat.cat

Mònica Lablanca és llicenciada en Periodisme, màster en Comunicació Empresarial i en Direcció d’Empreses Audiovisuals i executive master en Marketing i Vendes.

Lablanca ha treballat en l’àrea de premsa i comunicació tant a l’empresa privada com al sector públic i, de fet, ja va dirigir Cugat.cat en el període de 2009 al 2011, anys en que va transformar una ràdio local en un modern mitjà de comunicació multimèdia. Després de deixar Cugat.cat, Mònica Lablanca ocupà la Direcció de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat. En aquesta nova etapa de direcció s’està treballant per fer arribar a la ciutadania a través dels màxims canals possibles tota la informació plural, de qualitat i amb valors democràtics.
Aquesta darrera afirmació és cabdal. La informació ha estat sempre essencial per controlar i per exercir el poder sobre la ciutadania, és per això aquella màxima: “informació és poder”. És també per això, que en determinades situacions anòmales els mitjans de comunicació són intervinguts o controlats. Llavors entra en joc la ja tan coneguda informació esbiaixada, però aquest és només un dels jocs possibles. Ara però, la informació difosa per medis teòricament no professionals per les xarxes socials pot crear estats de desinformació que juguen papers claus sobre la opinió ciutadana. Entre d’altres, aquests seran alguns del temes sobre els que parlarem en aquesta xerrada de màxima actualitat.

Av. Ramon Escayola

Av. Ramon Escayola, 56, 08197 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad