684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Ismael Dueñas & Abril Sanglas : “LO CANT DELS MESOS de Víctor Català”

Ismael Dueñas & Abril Sanglas : “LO CANT DELS MESOS de Víctor Català”

Concert de música

Nau de Cultura de Valldoreix

05/04/2024

20:00

Descripció

emd-valldoreix

Organitza: Valldoreix Espais Naturals

Col·labora : EMD de Valldoreix 

     Compra d’entrades per Entràpolis

Obertura amb una pinzellada musical de Sandra Pujols

L’acompanya al piano : Roger Sans Guimerà

Sandra Pujols és una artista polifacètica valldoreixenca formada a Catalunya, Regne Unit i Països Baixos en dansa, cant i composició. S’ha nodrit del món del jazz, de la música clàssica i contemporània, i de cantautors d’arreu.

Ens oferirà un tastet de la seva essència creativa, subtilesa i sensibilitat…

Ismael Dueñas & Abril Sanglas : “LO CANT DELS MESOS de Víctor Català”

Idea original, composició musical i arranjaments : Ismael Dueñas

Poemes de Víctor Català

Amb Ismael Dueñas, piano i veu Abril Sanglas, veu i percussió Marcel Dueñas, bateria Curro Gàlvez, contrabaix

Duració de l’espectacle: 70 minuts

www.ismaelduenas.com

Musicalització original a partir d’aquest poemari de Víctor Català de 1901 que ens parla de la terra, les tradicions, la vida del camp, i la natura. En aquest concert l’Ismael Dueñas i l’Abril Sanglas ens presenten les cançons de LO CANT DELS MESOS acompanyats de la banda que ha gravat el disc.

vídeo promocional

Ismael Dueñas, reconegut compositor, pianista i director musical, amb més de 20 anys de trajectòria, autor d’àlbums com ‘Jazz Ateu’, ‘Pianisme Il·lustrat’ i ‘Cantautisma’, entre d’altres, presenta el seu 8è disc juntament amb la cantant i actriu Abril Sanglas, sorgida de l’Institut del Teatre de Barcelona.

“Lo cant dels mesos” és una musicació totalment original que mai abans s’ha fet, on Dueñas parteix d’aquest poemari de 1901 de Víctor Català/Caterina Albert. El disc “Lo cant dels mesos” comprèn una mirada que va des d’allò ancestral, als sons de la natura, els sons rurals i el noucentisme de l’època de Caterina Albert, fins al folk, el blues rural, fins a la cambra-pop-jazz, on el piano sempre pren un rellevant paper.

Les catorze cançons del disc s’han enregistrat durant aquest passat hivern 22-23, després d’un llarg procés de creació (composició, arranjaments i concerts) que es remunta a mitjans de 2021 arran d’un encàrrec a l’Institut del Teatre de Barcelona

Nau de cultura

Nau de cultura, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Cugat del Vallès, España

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad