684 19 63 14 | ven@vdx.cat Fes-te Soci

Senegal a Valldoreix

Senegal a Valldoreix

Festes

Espai-Garden de Valldoreix

26/10/2019

13:00

Descripció

Amics:

Estem tancant ja tots els temes relacionats amb la festa que es va fer fa uns dies a favor de la infantesa del Senegal. Si teniu fotografies de l’acte per penjar a la nostra pàgina web, si us plau, envieu-nos-les a ven@vdx.cat. Recordeu que les podeu veure totes a la nostra web dins l’apartat “Fotos privades” i “Veure Fotos” d’aquesta mateixa pàgina.
La festa va ser un rotund èxit d’assistència, vàrem servir uns 130 dinars! però malauradament no ho va ser tant en l’aspecte recaptatori. Com vau poder comprovar, vam organitzar una rifa en la qual tothom tingués premi. El valor dels premis sortejats era, en la immensa majoria dels casos, molt superior als 5 € que es demanava per tiquet, volíem que fos una festa i una celebració en honor a aquelles nenes i nens, i així ho va ser. Llàstima, però, que les aportacions voluntàries no van cobrir les expectatives.
Encara sou a temps d’aportar una petita ajuda, que tant i tant pot canviar la vida d’aquells infants. Donat que el compte bancari de les Monges Piaristes és general per a vàries de les seves Missions, ens estimem més que, si és el vostre desig, ens ho ingresseu al compte del VEN: ES63 0073 0100 5005 0391 9662 indicant sempre “ajuda al Senegal”, ja que després nosaltres ho farem arribar a la seva destinació, adjuntant a l’ingrés la corresponent identificació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració en una causa tan noble i humana.
També agraiments als músics del “Jurassic Band”, al conjunt del Senegal “Catacasa”,  a Pere Bernadó per les seves pintures i a totes les persones que desinteressadament han treballat per fer possible aquesta festa.

espai garden valldoreix

espai garden valldoreix

View larger map
Aquest lloc web utiliza cookies. Pots veure aquí la política de cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la    Veure
Privacidad